marți, 21 mai 2013

Vocile dau viata

Azi vocile dau viata. Azi astept sa ne vedem la concert, sa ne bucuram de muzica impreuna cu Vocile Romaniei. Inca nu m-au cuprins emotile, probabil cand o sa intru in sala de spectacol atunci o sa incep sa simt importanta momentului. Nu m-am simtit prea bine in ultimele zile, durerile musculare si febra nu imi prea dau pace. Abia astept sa incep tratamentul sa scap de febra asta enervanta :) Eu sunt acasa si lenevesc acum iar Vlad e impreuna cu colegii si prietenii lui la sala si repeta pentru seara aceasta, pregatesc din cate am reusit eu sa imi dau seama  o super cantare. Asa ca astept cu drag sa ne vedem acolo in numar cat mai mare.

 Diana

Un comentariu:

  1. Draga Diana si Vlad,

    Sunt cu gandul la voi. Va doresc multa sanatate si succes intregii echipe diseara la concert.

    Am scris si pe facebook, si am trimis un material atasat pe adresa diana.stanciu.m@gmail.com cu cateva sfaturi despre ce au trebuit sa faca oamenii din Noul Testament care veneau la Iisus sa ii vindece. Ori de cate ori Iisus vindeca pe cineva mereu facea referire la credinta (increderea) acelei persoane, folosind fraze precum: Credinta ta te-a mantuit [vindecat], Fie tie dupa credinta ta, O, femeie, mare este credinta ta. Fie tie dupa cum doresti.

    Atunci cand ii cerem lui Dumnezeu ceva, trebuie sa credem ca vom primi, ”Toate câte cereți rugându-vă, să credeți că le-ați primit, și le veți avea.”.

    Sper sa va fie de folos materialul.

    Cu dragoste, multa sanantate, Alex.

    RăspundețiȘtergere