luni, 29 aprilie 2013

Saptamana Luminata

  Buna dimineata oameni faini! Incepe o noua saptamana cu soare. Incepe Saptamana Patimilor si ne pregatim sa sarbatorim Sarbatorile Pascale. Este o sarbatoare care mie intotdeauna mi-a placut mult si am simtit mereu de Pasti, cand este si primavara, cand natura reinvie, cum optimismul se agata de mine. La fel mi se intampla si acum. Vremea aceasta frumoasa care insufleteste spiritul Pastelui imi da speranta si mult optimism. Imi doresc ca si pentru voi aceasta perioada de sarbatori sa fie una frumosa si sa impartasiti cu cei dragi multa bucurie si lumina.
   Weekendul ce a trecut a fost unul plin, cu momente frumoase si surprize placute. Vineri seara a avut loc primul concert in cadrul campaniei  "Vocile dau viata!", la Medias. Evenimentul a fost un succes, oamenii s-au simtit bine si s-au bucurat de muzica. Am fost si eu prezenta si am primit un munte de energie pozitiva, ganduri bune si sustinere si pentru aceasta vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit si au fost alaturi de noi. Sambata, trupa Renegades impreuna cu Maria si Vlad au fost prezenti in emisiunea "Servus Sibiu!" si au cantat iar Denisa (prietena nostra si coordonatorul acestui proiect) a fost luata la intrebari de Nicolle Stanese :)
   Incepe a treia saptamana de campanie si imi doresc sa fiti in continuare alaturi de noi cu gandul si inima.

Va imbratisez!

Diana
  
  

miercuri, 24 aprilie 2013

Se intampla lucruri minunate

Va ziceam zilele trecute despre colegii mei scumpi care m-au surprins in cel mai frumos mod cu putinta cu entuziasmul lor si optimismul molipsitor. Ceea ce credeam eu ca e o actiune izolata de cateva ore se transforma treptat intr-o munca zilnica pe care ei o fac cu inima deschisa si se bucura cu mine pentru fiecare SMS, sau banut strans. Sunt niste oameni minunati plin de viata si energie pozitiva. Imi trimit mereu poze de unde sunt si incurajari. Azi am fost la spital si mi s-au scos cele cateva ate pe care le aveam in urma interventiei pentru camera implantabila. Sunt foarte multumita de ea, nu mai doare, nu o mai simt si pot sa dorm pe partea stanga unde o am. Inca nu am folosit-o, dar asa cum a spus medicul daca am grija de ea o sa o pot folosi pentru toate tratamentele viitoare perfuzabile chiar si 4 ani. Dar eu stiu ca nu o sa fie nevoie atat de mult timp de ea :) (terminam mult mai repede ce avem de facut). Bucurati-va de soare si de sufletele minunate de langa voi! Oamenii sunt minunati!

Diana

marți, 23 aprilie 2013

Universul raspunde pozitiv doar atunci cand vibratia sparge barierele egoului

Toate lucrurile se desfasoara superb si ii multumim lui Dumnezeu pentru asta. Diana este tot mai bine fizic si psihic. De saptamana viitoare ne mutam la Bucuresti pentu un nou inceput si pentru a cladi o viata impreuna. Pastele se apropie si prezenta divina e tot mai mare. Fiti atenti cu cei din jurul vostru si bucurati-va de fiecare clipa impreuna. Diana, te iubesc din inima! Doamne ajuta. Vlad

luni, 22 aprilie 2013

Dragii mei colegi

Buna ziua,

La ora aceasta cred ca s-au strans deja  pe bulevardul pietonal atat de frumos Nicolae Balcescu din Sibiu colegii mei dragi si scumpi din generala, liceu, facultate si colegi de la handball. Am ramas foarte surprinsa ca la initiativa colegei mele de banca din generala si totodata colega de handball, multa lume a raspuns prompt si afirmativ la aceasta actiune pentru informarea sibienilor despre campanie si despre nevoia mea de sprijin din partea lor. Pe langa colegi s-au alaturat acestei campanii oameni mai putin cunoscuti mie sau deloc. Tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care sunt acum acolo si  informeaza oamenii despre cazul meu. Sunt coplesita de atatea mesaje si ganduri bune pe care le-am primit in ultimele zile de la oameni cunoscuti sau de la necunoscuti. Toata aceasta energie pozitiva ce o primesc de la voi o simt cu adevarat si imi insenineaza fiecare zi. Abia astept sa primesc vesti si sa vad poze de la aceasta actiune! Va pup dragii mei!

Diana


sâmbătă, 20 aprilie 2013

Vine vara

Buna dimineata,

Chiar daca ieri m-am simtit bine, am iesit si in oras putin dupa-masa, in dimineata aceasta m-au trezit devreme febra si durerea. Pana isi face efectul pastila ce am luat-o m-am gandit sa scriu ceva. Cum ziceam ieri am iesit in oras la un ceai cu fratele meu si cu prietena lui. Ne-am plimbat putin prin Piata Mica si am intrat sa bem ceaiul intr-un loc dragut de acolo. Termometrul arata 20 °C. Ieri a fost o vreme superba la Sibiu. Ma bucur mult ca a venit caldura si am scapat pentru cateva luni de frig si vreme mohorata. De multe ori m-am gandit ca mi-ar fii placut sa traiesc intr-un loc unde e un singur anotimp (vara). Imi plac mult marea si oceanul si serile de vara. In 2011 cand am stat 6 luni in Barcelona pentru tratament si transplant de cate ori am avut posibilitatea si m-am simtit in stare sa merg, am mers la plaja doar sa vad marea, in ea nu puteam sa intru decat pana la genunchi pentru ca aveam montat un cateter venos prin care primeam tratamentul si nu aveam voie sa il ud(si dusul era o aventura). Acum cu noua mea camera implantabila ce mi s-a montat luni la Bucuresti lucrul acesta nu va mai fii o problema si o sa pot sa fac baie in mare(abia astept). Pana o sa vina momentul acela sper ca o sa ma simt mai bine sa pot sa ma lupt cu valurile :)

Diana

joi, 18 aprilie 2013

Azi am dat un interviu :)

Buna seara,

Am de gand sa va tin la curent cu ceea ce mi se intampla pe parcursul acestei campanii de strangere de fonduri.

Azi am primit acasa vizita a 3 oameni, reporteri la un ziar local din Sibiu. Au dorit sa faca un articol despre cazul meu si despre acest proiect. A fost primul meu interviu. Nimic de speriat. O discutie in timp ce un domn fotograf facea poze. Avea un aparat care nu scotea nici un sunet, asa ca nu mi-am dat seama ca ne face poze. Mi-a placut lucrul acesta pentru ca nu m-am simtit inconfortabil. Dupa interviu Vlad a plecat la o cantare cu Renegades, asa ca in seara aceasta o sa dorm devreme sa compensez lipsa somnului de aseara.

Diana



miercuri, 17 aprilie 2013

Diana mea...

Dupa participarea de la Vocea Romaniei, viata mea ia o turnura extrem de ampla, iar aceasta experienta mi-a schimbat perspectiva asupra vietii. In noaptea de Craciun, am cunoscut-o pe Diana si m-am indragostit instantaneu. O fiinta extreme de delicata, de gratioasa si care impune respect. Vedeam ceva in privirea ei plapanda, ceva ce ma frustra la maxim, pentru ca nu puteam deslusi mesajul pe care mai tarziu avea sa mi-l comunice… “Vlad…. sunt pe moarte…!” iubita mea sufera de sindromul Hodgking, cancer al ganglionilor limfatici in faza 4, cu metastaze osoase. Singura sansa ramasa este un tratament nou, numit Brentuximab, pentru care trebuie sa strangem zeci de mii de euro.  Este ultima ei sansa, ajutati-ma sa i-o oferim.
Vlad Simon

Cum aceasta este una dintre serile in care nu pot dormi m-am hotarat sa imi fac introducerea

 Scriu  pentru prima data despre mine si despre problemele mele de sanatate care deja dureaza de 5 ani. Din nevoia de a-mi procura un tratament scump care imi este absolut necesar am decis sa va cer ajutorul si sprijinul. Ma numesc Diana Stanciu, am 25 de ani si sunt bolnava de Limfom Hodgkin stadiu IV B.

  Chiar daca a trecut ceva timp de cand a trecut Craciunul vreau sa va spun ce cadou am primit Craciunul ce a trecut. Am primit in dar de la Dumnezeu un om extraordinar. Chiar in ziua de Craciun(25 dec. 2012) il cunosc pe Vlad. Vlad Simon de la Vocea Romaniei. Lucrul acesta, dar si starea mea de sanatate m-a facut sa fiu reticenta la o posibila apropiere, insa Vlad cu rabdare si afectiune m-a facut sa uit de retinerile mele. El este cel care m-a convins sa recurg la ajutorul oamenilor pentru a-mi putea recupera sanatatea. Dupa 5 ani de lupta cu boala, tratamente chimoterapeutice, un autotransplant de celule stem si un allotransplant de celule stem determinarea mea de a lupta scazuse, insa el mi-a redat speranta si cred ca lucrurile se intampla cu un motiv. Faptul ca iubirea a aparut in viata mea in momentul in care aveam cea mai mare nevoie si omul de langa mine e dispus sa faca orice sa ma ajute sa imi revin nu pot fii decat semne ca Dumnezeu ma iubeste.

Sa va mai spun ca in seara aceasta m-am intors de la Bucuresti unde am fost sa imi pun o camera implantabila pe care o sa o folosesc la tratament pentru ca venele au disparut :)
http://www.meditechindustry.ro/kit-camera-implantabila-din-titanium/

Diana